Software Selection

Home / Portfolio / Software Selection
Software Selection

Software selecteren

Uw software is verouderd of wilt u uw onderneming verder automatiseren? Krijgt u wel de juiste stuurinformatie? U kunt uw bedrijfsdoelstellingen volgen en bewaken in een oogopslag? Heeft u een dashboard of control tower? Het zijn allemaal vragen.

Kennis en informatie

De adviseurs van Merlyn Consult beschikken over kennis en informatie van software selectie en implementatie. Wij kennen na jarenlange ervaring de weg in het land van vele aanbieders en wij staan u, als ondernemer en beslisser, graag met raad en daad ter zijde. U doet wat u zelf kan en wij doen de rest. Een praktische manier van samenwerken.

Doolhof

Er is veel ERP en bedrijfssoftware in de markt voorhanden. Het is soms net een doolhof. Software heeft verschillende oorsprong, accenten en kenmerken. Wij helpen u in de zoektocht naar de juiste oplossingen voor uw processen. Wij bereiden de ICT keuzes en beslissingen deskundig voor.

Software Selection

Juiste match

Er bestaat een scala van software voor verschillende doeleinden. Samen met u halen wij de beste keuzes voor uw vennootschap naar boven. U krijgt ook advies omtrent on-premise en/of cloud software. Deze keuze is niet altijd even eenvoudig!

Project ervaring

Merlyn deed projecten in onder meer de volgende software typen en merken: ERP productie en logistieke software (Infor, SAP, Oracle, IFS), CRM software (Salesforce, Siebel, MS Dynamics CRM, Goldmine, Sage), Financial software (Visma, AccountView, Unit4, Exact), Logistieke/ Intermodale TMS/ WMS, Depot/ CMS software (BluJay Solutions, GreenCat, Ixolution), Douane software (BluJay Solutions, Mini House), Business Intelligence (BI) software (Qlik Sense, Cognos, Business Objects, Hyperion), HRM/ HCM software, Planning software (Ortec, Quintiq, Inform, Qnamic) en Projectmanagement software.

Onze aanpak

In het kort. Wij maken een 360 graden scan van uw onderneming. Hierna lopen wij de relevante processen met u door. Dan matchen wij de actuele beschikbare software aan uw processen.

Er volgt een voorstel voor een aantal geschikte softwarepakket keuzes. Er volgen demonstraties door leveranciers. U en uw team zijn daarbij. U beslist vervolgens uit de favorieten.

Software Selection
Software Selection

De voorbereiding

U kunt zich alvast voorbereiden door te kijken op: www.ictinformatiecentrum.nl/bedrijfssoftware . Op de website van het ICT Informatiecentrum staan de software typologieën goed gedefinieerd. 

Contact Us