Change Management

Home / Portfolio / Change Management
Change Management

De balans

Wij helpen u de balans te vinden bij het herdefiniëren van uw doelen, bij het creëren van tevreden klanten, bij het realiseren van teamwork tussen uw medewerkers en het wendbaar maken van uw organisatie. Als u ook in de toekomst succesvol met een transparante bedrijfscultuur, betrokken management en gemotiveerde medewerkers in de markt wil staan, zijn wij voor u de goede partner.

Koers houden

U wordt dagelijks uitgedaagd om koers te houden omdat de markt verandert, technologie innoveert en klanten, door meer transparantie steeds kritischer worden. Om deze tendensen voor te blijven moeten bedrijven waarde creëren voor klanten, aandeelhouders, medewerkers en de maatschappij als geheel. 

Op basis van kennis en kunde in uw markt en onderneming, begeleiden wij u bij de noodzakelijke veranderingen en nemen samen met u beslissingen ook als ze pijn doen.

Strategie 360
Quality Management

Het komt vanuit jezelf

De kracht van een veranderen is veel groter wanneer het vanuit jezelf komt. Dat geldt net zo goed voor een team, een afdeling of de hele organisatie. Merlyn verandercoaching komt niet vertellen wat er moet veranderen, maar werkt met u samen in het doorlopen van de processen in uw onderneming.

Dat doen wij door ook uw eigen visie als continue driver voor verandering te gebruiken. Daarbij gebruiken wij methodes en tools om 'managers van de verandering' te ondersteunen.

Vele facetten

Veranderen reikt tot vele facetten van uw onderneming. Het kan alle business units en afdelingen raken. Onze ervaren adviseurs luisteren eerst en pakken de de draad snel op samen met uw management.

Vaak zijn de volgende business units of afdelingen betrokken bij veranderingsprocessen: Administratieve Organisatie, Financiële Zaken, Human Resource Management, ICT beheer, Interne Organisatie, Kwaliteitsmanagement, Sales en Marketing, Supply Chain Management, Productie en Training en Opleiding.

SWOT Analysis
Software Selection

Persoonlijke aanpak

Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige consultants en een persoonlijke begeleiding. Wij weten uit eigen management ervaring dat het raadzaam is, ideeën en verandering te toetsen en te laten begeleiden. Onze ervaren consultants luisteren eerst en pakken snel de draad op.

Verandering met een duurzame meerwaarde. Dat betekent voor ons, dat wij de weg gezamenlijk met u zullen gaan. Veelal zijn wij een tijdje aan elkaar verbonden. Wij ondersteunen u de gezamenlijk geformuleerde bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Wij zijn alleen tevreden, als u enthousiast bent over onze prestaties.

Contact Us