Mr Drs Philippe Petit

Home / Partners / Mr Drs Philippe Petit

Entrepreneur, Jurist en Financieel Specialist

Philippe Petit houdt zich bezig met de begeleiding van ondernemingen en organisaties op de cruciale momenten van hun bestaan. Dat zijn mensen die starten, fuseren, uiteengaan, samen gaan werken, overnemen, overgenomen worden, stoppen en helaas soms ook failliet gaan. Op deze momenten is het cruciaal dat de beslissers kunnen steunen op iemand voor wie dit niet de eerste keer is. Philippe Petit heeft deze trajecten al tientallen keren begeleid. Samengevat zijn de werkterreinen: Interim management (operationeel, tactisch en strategisch), corporate recovery, insolventie preventie, maken van investering memoranda, advies bij kredietaanvragen, outsourcing, etc.

Petit combineert strategische visie met bedrijfseconomische, juridische en fiscale kennis in één persoon. Daarom kan er snel worden geschakeld en worden specialisten alleen ingeschakeld als dat echt nodig is. Belangrijker is dat Philippe al sinds 1988 zelfstandig ondernemer is en niet alleen als adviseur. Hij spreekt de taal van de ondernemer, maar kent ook het jargon van experts.

Hij is leidend adviseur in complexe juridische en bedrijfseconomische situaties, strategisch management coach, interim financiële en juridische posities, deskundige ondersteuning bij de opzet van nieuwe ondernemingen en hulpverlening als het water u, onderneming technisch,  aan de lippen staat.

  • Philippe Petit handelt onder Efpro Nederland B.V. | KvK 28072829

Geef een reactie