Never afraid of new customers

Home / Blog / Never afraid of new customers
Never afraid of new customers

Never afraid of new customers

Bedrijven en consumenten verwachten niets minder dan betrouwbare leveringen van hun lading en pakketdiensten, ongeacht bijvoorbeeld ongunstige omstandigheden, zoals
slechte weg- en weersomstandigheden.

Om te voldoen aan steeds toenemende prestatie-eisen, verschuiven logistieke bedrijven hun IT-infrastructuur van op 'transactie gebaseerde frameworks' in de richting van 'event-driven cloud architecturen', die gegevens met hoge snelheid kunnen verwerken en aansluiten aan hun activiteiten.

The end of darkness - Brilliant information - Star Insight

In deze omgeving, zijn 'on-line realtime event streams' geïntegreerd en kunnen steeds worden vergeleken met recente en historische gegevens. Deze analyses generen inzichten en dragen bij aan een proactieve besluitvorming. Anders gezegd: 'u bent er steeds snel en op tijd bij... u zit stevig en tevreden in de drivers seat'.

Heeft u een 'old school' TMS, WMS, ERP of erger, bent u afhankelijk van MS Excel?

Een voorbeeld: de mogelijkheid om uw wagenpark adequaat te begeleiden langs overbelaste knooppunten van het goederenvervoer of slechte toestanden van de wegen zal u helpen antwoorden te formuleren en vertragingen te minimaliseren. Als u rustig wacht tot de data uit uw systeem komt is er natuurlijk geen tijd voor proactief handelen. In 2016 willen bedrijven kunnen anticiperen en voorsorteren.

Never afraid of new customers
Never afraid of new customers

Een real time event-enabled platform

Yellowstar biedt met Star Suite een real time event-enabled platform dat het, voor diverse interne en externe systemen, mogelijk maakt om in uw eigen ecosysteem miljoenen berichten realtime uit te wisselen. Deze data wordt geïntegreerd en is gedeeld over verschillende toepassingen.

Star Flow - Internet makes your materials flow

Gebruikers van verschillende bedrijven in de logistieke keten werken er gezamenlijk mee al dan niet in een eigen beveiligde omgeving of [sub]portal. In vakjargon hebben wij het dan over 'Supply Chain Collaboration Management'.

Als al uw operationele informatie is geconsolideerd, krijgt u duidelijk zicht op realtime situationele omstandigheden. Het stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment.

U kunt uw 'good old and trusted' TMS, WMS, ERP of business solution gewoon aanhouden

Never afraid of new customers

In een sector waar vertragingen toegezegde prestaties kunnen breken

In de logistieke sector ligt het niet halen van toegezegde prestaties [SLA's] op de loer en dit kan snel leiden tot negatieve financiële gevolgen. De mogelijkheid om operationele risico's realtime op te sporen en direct hierop te kunnen reageren zal u beslist onderscheiden van uw concurrenten.

Logistics gaat om en over een complex samenspel van de infrastructuur, intermodaal transport, distributie, opslag, depot, douaneformaliteiten en vele andere functies, processen en acties die moeten worden gevolgd voor optimale transparantie en respons.

Never afraid of new customers

Skip onnodig werk

Veel bedrijven hebben geen automatische gegevensuitwisseling tussen ERP, bedrijfssoftware, webshop of systemen van partners. Dit resulteert in het telkens opnieuw invoeren van data of werken met import/export van data via 'old school'. Een voorbeeld: veel informatie is nota bene al beschikbaar in het ERP- of bedrijfssysteem en het is waanzin om dezelfde gegevens ook nog een keer in een webshop bij te moeten houden. Even los van de enorme tijdwinst, reduceert het 'first-time-right' principe de kans op fouten tot nul! Iedere fout resulteert onherroepelijk in klant ontevredenheid, extra werk en correctiekosten.

Wat kan Star Suite de sector logistiek concreet bieden?

In deze blog geef ik graag een korte opsomming. Wij zullen in volgende blogs meer in detail gaan. U kunt onder meer denken aan [rangschikking op alfabet]:

  • mobiele APPS op elk device;
  • offerte, order en contractenbeheer [Star Deal];
  • planning, scheduling en procesverbeteringen [registratief en voorspellend];
  • real-time exception handling en SLA bewaking [Star MyDay];
  • routes en dienstregelingen;
  • service en onderhoud [registratief en voorspellend];
  • toewijzing van middelen en de bezettingsgraad;
  • vermogensbeheer van kapitaalgoederen [fleet management]
  • volgen van de goederenstroom en voorraden, track- en trace van orders en zendingen waaronder containers [Star Flow].

Star Connect - Big Data integration - Application integration - Cloud integration

Verhoog uw service

Met gemak wisselt Yellowstar actuele gegevens uit tussen al uw bestaande en ketenpartner systemen. Meer nog! Yellowstar voegt functionaliteit toe waar uw huidige systemen te kort schieten. Yellowstar brengt uw systemen ook naar de cloud [SaaS] indien u dit op prijs stelt. Hierdoor is uw organisatie volledig 'in-sync' en wordt desinformatie voorkomen. Of het nu gaat om artikelinformatie, voorraden, prijzen, kortingen, orders, orderhistorie, retouren, orderstatussen, etc. Yellowstar voorziet altijd in de meest courante informatie. De hoge mate van snelheid, betrouwbaarheid, transparantie en efficiency wordt door uw klanten, partners en medewerkers als uiterst servicegericht en professioneel ervaren.

Never afraid of new customers