Gerrit Jan Leenders

Home / Partners / Gerrit Jan Leenders

Mentor, Trainer en Coach

Na een internationale carrière van 20 jaar in de muziek industrie als producer en directielid bij EMI Records en aansluitend freelancer voor alle grote maatschappijen is Gerrit Jan Leenders nu ruim 25 jaar personal coach in een netwerk van succesvolle leiders van grote en kleinere organisaties.

Hij werkte internationaal, woonde ruim 20 jaar in België en Frankrijk en nu weer in Nederland. Regelmatig reist hij naar relaties toe, of komen ze naar de campagne in Frankrijk of de Achterhoek om te sparren, bij te tanken, out of the box te denken, zich zelf terug te vinden en hun kennis over de spectaculaire ontwikkelingen van de nieuwe generatie psychologie te vergroten.
Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van het 40Hz ''InSync with the Future'' platform.

Wees selectief en kies voor de kracht in jezelf. Eigenaar willen, durven en mogen zijn van de ongekende mogelijkheden van je brein is ongetwijfeld de belangrijkste keuze die je kan maken. Onafhankelijk leren denken, luisteren naar je gevoel, afscheid nemen van een aantal aangeleerde reflexen, dogma's en paradigma's. Minder ontvankelijk zijn voor de dikwijls “manipulatieve” invloeden van buiten af, kortom grotere zelfstandigheid gebaseerd op waarachtig zelfvertrouwen is een keuze.

Zijn voorkeur gaat uit naar de talentvolle pioniers | koplopers | kartrekkers | high-potentials | uitvinders | leiders die, soms sterk afhankelijk van de publieke opinie, hun effectiviteit en succes duurzaam willen versterken.

Hij werkt met passie en plezier en geniet van het succes van zijn relaties. Zijn kennis en werkmethode wil hij delen en zijn goed overdraagbaar.

Gerrit Jan Leenders is nu ruim 25 jaar mentor, persoonlijk-adviseur, topcoach in een netwerk van ambitieuze-succesvolle leiders van grote en kleine organisaties. In toenemende mate willen klanten en relaties hun inzicht en kennis vergroten door kennis te nemen van de moderne psychologie.

Gerrit Jan heeft veel ervaring opgedaan in conflicthantering. Bent u, met elkaar, vastgelopen in uw directie, MT, maatschap of een ander verband dan kan Gerrit Jan een helende werking hebben en harmonie terugbrengen.

  • Kijk ook eens naar zijn Blog.

Geef een reactie