Drs Bernold Hullegie RA

Home / Partners / Drs Bernold Hullegie RA

Entrepreneur, Accountant en Financieel Specialist

Bernold Hullegie is een pur sang entrepreneur. Jaren geleden verkocht hij zijn succesvolle middelgrote accountantskantoor aan Grant Thornton. Na deze periode ging hij verder als private investor en investeerde in serieuze OG objecten en bedrijven. Hij werd gevraagd voor verschillende commissariaten welke hij nog steeds vervuld. Zijn nimmer aflatende humor, realiteitszin en integriteit zal u verder helpen in het realiseren van uw ambitieuze doelstellingen.

Bernold Hullegie is strategic investor. Als u eenmaal weet hoe je moet investeren dan wordt vanzelf duidelijk waarin u moet investeren. Met Bernold als partner aan de onderhandelingstafel zorgt u, dat u het beste resultaat uit elke situatie haalt.

Bernold is financieel specialist in de breedste zin van het woord. Hij verzorgt uitleg en toelichting op de financiële informatie van de onderneming en/of organisatie beschikbaar gesteld. Hij geeft ook advies aan ondernemingsraden. Hij is een veelgevraagd deputy commissioner voor als u geen 'zwaargewicht' commissaris zoekt, maar wel behoefte heeft aan een betrokken vertrouwenspersoon. Verder is Bernold financial mediator voor financiële administraties, jaarrekeningen, fiscale aangiftes en fiscaal advies.

Hij verzorgt trainingen, advies en begeleiding van medezeggenschap organen, directieleden en HR-professionals en hij vindt het belangrijk om professionele, onafhankelijke en laagdrempelige dienstverlening te kunnen bieden. Bernold biedt om deze reden exclusief maatwerk training waardoor wij het effect van de trainingen weten te vergroten en u verzekerd bent van het gewenste resultaat.

  • Bernold Hullegie handelt onder company Bernold Advies

Geef een reactie