Dorothé Flanagan

Home / Partners / Dorothé Flanagan

Marketing communicatie professional

Haar naam is Dorothé Flanagan. Dorothé is een zeer gedreven marketing communicatie professional, met als 'special ability' interessante oplossingen vinden voor uw commerciële probleem stukken en activiteiten. Zij ondersteunt bedrijven en organisaties bij hun marketing en communicatievraagstukken in de breedste zin van het woord. Zij denkt creatief mee over uw commerciële vraagstukken en werkt van strategisch advies tot en met de praktische uitvoering. Daarbij werkt zij het liefst met korte communicatielijnen en ze pakt zaken graag en snel op.

Daarnaast coacht zij non-marketeers, mensen die marketing er bij 'moeten' doen, maar daar niet in gespecialiseerd zijn. Een absolute liefhebber van tijd- en plaatsonafhankelijk werken, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden of invalshoeken, out-of-the-box denken en werken in een commercieel gedreven omgeving. Een mens kan nooit genoeg leren en Dorothé hoopt dan ook dat u en zij zelf kunnen blijven door-ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Dat kan door samenwerking in een juist klimaat en dito interactie.

Haar specialties: communicatie, online en offline marketing, social media, tekstschrijven, content management, project management en workshops.

  • Dorothé Flanagan handelt onder haar firma Push2Organise.

Geef een reactie