Brigitte van Ast FFP

Home / Partners / Brigitte van Ast FFP

Entrepreneur en Financieel Planner

Brigitte van Ast FFP heeft ruim zeven-en-twintig (27) jaar bancaire ervaring in het relatiemanagement MBK. Zij werkte vele jaren voor de ING Bank en deed een schat aan ervaring op. Brigitte doorliep alle stadia van een moderne bank. Zij doorgrondt vele bancaire aspecten. Of het nu gaat om commercie, operations, betalingsverkeer of zakelijke kredietverlening.

Zij is -toen en nu- sparringpartner voor ondernemers op het gebied van financiële vraagstukken, funding en kredietverlening. Brigitte houdt van open communicatie om gezamenlijk tot een oplossing te komen en hierbij zal zij steeds haar mening geven in uw belang. Een efficiënte en adequate behandeling van financiering en krediet vraagstukken is key voor ondernemingen die dit behoeven.

Brigitte heeft de opleiding financieel planner gevolgd en is ook officieel geregistreerd als financieel planner bij de Stichting FFP. De Stichting Certificering FFP (SCFFP) ziet toe op de kwaliteit van de examens die financieel planners moeten afleggen om het FFP-Keurmerk te verwerven en te behouden. Het bestuur van de SCFFP bestaat uit vier leden, waarvan de secretaris en penningmeester in personele unie met de vereniging.

Crowdfunding

De laatste jaren heeft Brigitte zich verdiept in alternatieve financieringsmogelijkheden binnen het MKB waaronder Crowdfunding (Geldvoorelkaar) (Kodde & Van Oosten B.V.), Kredietunies en het Financierings Fonds MKB Drechtsteden.

  • Mw. Van Ast FFP handelt onder Beau Rit Beheer B.V. | KvK 56358652

Geef een reactie