Bert Koopman

Home / Partners / Bert Koopman

Entrepreneur en Interim Manager

Bert Koopman startte zijn carrière als stuurman op de grote vaart bij de Nedlloyd te Rotterdam. Vervolgens werkte Bert Koopman voor Baan Company. Daar de grote groei meegemaakt van lokale speler tot een wereldwijd concern in de periode 1986-1994. Na die tijd als commercieel directeur geparticipeerd in het ICT bedrijf Profuse. Profuse was specialist op het gebied van dienstverlening rondom het ERP pakket van Baan. Als mede aandeelhouder verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf naar een omzet van meer dan 20 miljoen.

Na de overname an Profuse door Infor (het bedrijf dat ook Baan heeft overgenomen), is Bert interim opdrachten gaan uitvoeren in diverse bedrijfssectoren. De laatste tijd voornamelijk in de overheid. Koopman heeft veel ervaring in de ICT sector en heeft hiernaast ook veel kennis in andere bedrijfssectoren zoals digitalisering, overheid etc.

Het specialisme van Bert ligt op het managen van Sales en Marketing afdelingen maar ook algemeen management. Het coachen van mensen ziet hij als een hoofdtaak om bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Geef een reactie