Recruitment Services

Home / Portfolio / Recruitment Services
Recruitment Services

Vast personeel

Wij denken graag met u, als ondernemer, mee over het thema: de juiste man of vrouw op de juiste stoel.  Goed gekwalificeerde én gemotiveerde mensen vinden, is en blijft ‘altijd en overal’ een uitdagende opgave. Dat geldt zeker voor sectoren, waar ‘hart voor de zaak’ minstens zo belangrijk is als ‘kennis van zaken’. 

Vacatures ICT Logistiek
Specialisatie ICT & Logistiek

Executive search

Naast recruitment doen wij ook zoekopdrachten vanuit kennis, netwerk en ervaring. MERLYN Executive Search staat voor ervaring in het realiseren van duurzame matches tussen unieke individuen en ambitieuze ondernemingen. Grote corporaties, middelgrote (familie) bedrijven en kleine niche players, binnen een diversiteit aan branches, rekenen we tot onze klantenkring. In ons vak richten wij ons op directeuren, management, specialisten en professionals. Daarnaast zoeken wij interim professionals voor veelal complexe lijn-, project of specialistische rollen. MERLYN beschikt over een netwerk en vormen zo een team van ervaren consultants; van professionals die ‘out of the box’ durven denken, een mening durven geven en willen excelleren in alle branches. Wij accepteren graag uw zoekopdracht.

Interim management

Veranderingsprocessen, zoals onder andere kostenbeheersing, kwaliteitsverbetering, hernieuwde marktoriëntatie of crisissituaties kunnen resulteren in herstructurering of tijdelijke managementondersteuning van organisaties. Bovengenoemde veranderingen hebben grote invloed op organisatiestructuur en medewerkers, zowel in kader- of uitvoerende functies als bij de leiding van de organisatie. Wij leveren ervaren en volwassen ‘interims’.

Recruitment Interim Jobs
Werving en selectie

Overbrugging

Ervaren overbrugging

Het inzetten van interim management of het detacheren van specialisten kunnen dergelijke processen in goede banen leiden. Het inzetten van interim management is een effectief instrument bij veranderingsprocessen of reorganisaties, maar ook in overbruggingssituaties. Bij het wegvallen van een leidinggevende zorgt een interim manager voor de noodzakelijke continuïteit binnen de organisatie. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever kunnen interim managers of specialisten op een bepaald vakgebied ingezet worden als (algemeen) directeur, functioneel manager of interim controller, technisch projectleider, businessanalist, hoofd personeelszaken, marketingspecialist of manager, etc..

Onze tarieven

Om u een gespecificeerde offerte te kunnen bezorgen vragen wij u het formulier hiernaast in te vullen. Het is zo gebeurd en wij nemen bij ontvangst meteen contact met u op om een afspraak te maken. Een intake gesprek is nodig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Werving & selectie werkzaamheden is dikwijls maatwerk. Graag verwelkomen wij u als nieuwe relatie.

 

 

Oracle Application Express Specialisten

 

Wij nemen graag contact met u op