Quality Management

Home / Portfolio / Quality Management
Quality Management

Kwaliteitsbewaking troef

Kwaliteitsmanagement is de tak van het management die streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. Kwaliteitsmanagement is geen afgebakend vakgebied, maar komt terug in alle delen van het management van een onderneming. Wij begeleiden uw onderneming bij het invoeren van een kwaliteitsmanagement systeem en de voorbereiding van certificering.

Branches

Merlyn is actief in de volgende branches. Discrete Manufacturing, Semi Process Industries, Construction Projects/ Offshore, Logistieke Dienstverlener (LSP), Groothandel, Food en Retail.

Onze specialisten zijn goed thuis in deze branches en hiernaast is een groot netwerk beschikbaar om u maximaal te kunnen services met de relevante branchekennis.

Quality Management
Quality Management

De werkzaamheden

Bij de invoering van kwaliteitsmanagement systemen uit de ISO 9001:2008 series, AZWV en HACCP begeleiden wij u bij de doorvoering van een IST-Analyse inzake de voorhanden processen en structuren.

Wij ondersteunen u verder bij de proces-ondersteuning op locatie, bij het maken van uw individuele handboeken, bij het maken van workflows, checklists, etc., bij het maken van een overzichtelijk document management systeem en bij het uitvoeren van interne audits inclusief een audit report.

Contact Us