Merger & Acquisition

Home / Portfolio / Merger & Acquisition
Merger & Acquisition

Finance Transformation

Deze samenwerking kenmerkt zich door een professioneel en integer advies. Wij helpen u verder met financierings vraagstukken, fusies en overnames, start-ups, crowdfunding bemiddeling en financiële planning.

Merger en acquisition – M&A

Merger en acquisition trajecten vragen zowel juridische als financiële deskundigheid. Bij ons kunt u dit verwachten. Ons professionele team staat voor u klaar bij verkoop of aankoop van een onderneming, de opzet van samenwerkingsverbanden en dergelijke.

Fusies en overnames is een specifiek vakgebied wat een nauwe samenwerking vereist op gebied van legal en finance. Juridisch vanwege de diversiteit in verschijningsvormen alsmede grote financiele en sociale belangen.

Wet- en regelgeving

Onze specialisten kunnen u adviseren in deze trajecten en er voor zorgen dat aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan. Denk hierbij aan ondernemingsraden, fusiegedragsregels , structuurregeling, overgang van de onderneming, etc. M&A is veelal complex.

Fusie en overname specialisten

Wij helpen u deskundig door alle stappen dankzij haar grote ervaring in deze materie. Wilt u meer informatie of in gesprek met ons over uw M&A traject, neem dan contact op met ons M&A team.

Mr Drs Philippe Petit

Mr Drs Philippe Petit | Efpro Nederland B.V.

Bernold Hullegie

Drs Bernold Hullegie RA | Bernold Advies

Brigitte van Ast FFP

Brigitte van Ast FFP | Beau Rit Beheer B.V.