Merger & Acquisition

Home / Portfolio / Merger & Acquisition
Merger & Acquisition

Merger en acquisition

Merger en acquisition trajecten vragen zowel financiële als juridische deskundigheid. Bij ons kunt u dit verwachten. Ons professionele team staat voor u klaar bij verkoop of aankoop van een onderneming, de opzet van samenwerkingsverbanden en dergelijke.

Fusies en overnames

Fusies en overnames is een specifiek vakgebied wat een nauwe samenwerking vereist op gebied van legal en finance. Juridisch vanwege de diversiteit in verschijningsvormen alsmede grote financiële en sociale belangen.

Finance Transformation

Onze samenwerking kenmerkt zich door een professioneel en integer advies. Wij helpen u verder met financieringsvraagstukken, fusies en overnames, start-ups, crowdfunding bemiddeling en financiële planning.

Wet- en regelgeving

Onze specialisten kunnen u adviseren in deze trajecten en er voor zorgen dat aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan. Denk hierbij aan ondernemingsraden, fusiegedragsregels , structuurregeling en overgang van de onderneming. M&A is veelal complex.

Merger & Acquisition

Fusie en overname specialisten

Wij helpen u deskundig door alle stappen dankzij onze grote ervaring in deze materie. Wilt u meer informatie of in gesprek met ons over uw M&A traject, neem dan contact met ons op.

Contact Us