IT Staffing

Home / Portfolio / IT Staffing
Recruitment Services

Vast en tijdelijk personeel

Wij denken graag met ondernemers mee over het selecteren en werven van vast en tijdelijk personeel. Samen-werken aan de juiste man of vrouw op de juiste stoel. Goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen vinden, is en blijft altijd en overal een uitdagende opgave. Dat geldt zeker voor sectoren, waar hart voor de zaak minstens zo belangrijk is als kennis van zaken.

Executive search

Naast standaard recruitment doen wij ook gerichte zoekopdrachten vanuit kennis en het netwerk. Merlyn Executive Search staat voor ervaring in het realiseren van duurzame matches tussen unieke individuen en ambitieuze ondernemingen. Grote corporaties, middelgrote (familie) bedrijven en kleine niche players, binnen een diversiteit aan branches, rekenen we tot onze klantenkring.

Recruitment Services

Directeuren, management, specialisten en professionals

In ons vak richten wij ons op directeuren, management, specialisten en professionals. Daarnaast zoeken wij interim professionals voor veelal complexe lijn-, project of specialistische rollen. Merlyn beschikt over een uitgebreid netwerk. Ervaren consultants en professionals die 'out of the box' durven denken doen het werk. Wij accepteren graag uw zoekopdracht.

Recruitment Services

Interim management

Veranderingsprocessen, zoals onder andere kostenbeheersing, kwaliteitsverbetering, hernieuwde marktoriëntatie of crisissituaties kunnen resulteren in herstructurering of tijdelijke managementondersteuning van organisaties.

Bovengenoemde veranderingen hebben grote invloed op organisatiestructuur en medewerkers, zowel in kader- of uitvoerende functies als bij de leiding van de organisatie. Wij leveren ervaren en volwassen 'interims' op de door u aangereikte specificaties.

Ervaren overbrugging

Het inzetten van interim management of het detacheren van specialisten kunnen processen in goede banen leiden. Het inzetten van interim management is een effectief instrument bij veranderingsprocessen of reorganisaties, maar ook in overbruggings situaties.

Recruitment Services

Bij het wegvallen van een leidinggevende zorgt een interim manager voor de noodzakelijke continuïteit binnen de organisatie. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever kunnen interim managers of specialisten op een bepaald vakgebied ingezet worden als (algemeen) directeur, functioneel manager of interim controller, technisch projectleider, businessanalist, hoofd personeelszaken, marketingspecialist of manager, etc.

Software Selection

Scherpe tarieven

Om u een gespecificeerde offerte te kunnen bezorgen vragen wij u het formulier hieronder in te vullen. Het is zo gebeurd en wij nemen bij ontvangst meteen contact met u op om een afspraak te maken. Een intake gesprek is nodig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Werving & selectie werkzaamheden is dikwijls maatwerk. De tarieven van Merlyn Recruitment B.V. (KVK 64287955) zijn zeer concurrerend! Graag verwelkomen wij u als nieuwe relatie.

Contact Us