Finance Transformation

Home / Portfolio / Finance Transformation

Finance Transformation

Deze samenwerking kenmerkt zich door een professioneel en integer advies. Wij helpen u verder met financieringsvraagstukken, fusies en overnames, start-ups, crowdfunding bemiddeling en financiële planning. Ook herfinancieren van familiebedrijven valt binnen onze competenties.

Finance Transformation

Digitale en financiële transformatie

De afgelopen jaren was er veel aandacht voor de digitale en financiële transformatie die onze samenleving en bedrijfsleven grondig aan het veranderen is. Er zal ook de komende jaren veel aandacht naar dit onderwerp uitgaan.

Bedrijfsfinanciering

Onze financiële specialisten willen u assisteren om de passende financiering voor uw bedrijf/activiteit te vinden. Wij hebben ingangen bij vele partijen om naast een bancaire invulling ook alternatieve financieringsvormen toe te passen. Wij staan voor deskundigheid. Deskundig als gesprekspartner, deskundig in het zoeken naar een oplossing, een goed luisterend oor voor u.

Deskundig en betrouwbaar

Wij kunnen op financieel vlak de vertaalslag voor u maken. We zoeken niet alleen in bancaire oplossingen maar hebben ook ingang bij andere partijen. We kunnen u en uw werknemers inzicht geven in financiële posities. Waar staat u als bedrijf/persoon en waar wilt u naar toe? En wat is nodig om daar te komen?

Wij geven advies in start-ups of het kiezen van een juiste structuur bij bijvoorbeeld de uitrol van een nieuwe activiteit in uw onderneming.

Professionals in bedrijfsfinanciering

Wij helpen u deskundig door alle stappen dankzij onze ervaring in deze materie. Wilt u meer informatie of een gesprek met ons over uw bedrijfsfinanciering traject, neem dan contact op met ons.

Contact Us