Finance Transformation

Home / Portfolio / Finance Transformation
Finance Transformation

Finance Transformation

Deze samenwerking kenmerkt zich door een professioneel en integer advies. Wij helpen u verder met financierings vraagstukken, fusies en overnames, start-ups, crowdfunding bemiddeling en financiële planning.

Bedrijfsfinanciering

Onze financiële specialisten willen u assisteren om de passende financiering voor uw bedrijf/activiteit te vinden. Wij hebben ingangen bij vele partijen om naast een bancaire invulling ook alternatieve financieringsvormen toe te passen. Wij staan voor deskundigheid. Deskundig als gesprekspartner, deskundig in het zoeken naar een oplossing, een goed luisterend oor voor u.

Gezonde financiering
Gezonde financiering

Deskundig, integer en betrouwbaar

Wij kunnen op financieel vlak de vertaalslag voor u maken. We zoeken niet alleen in bancaire oplossingen maar hebben ook ingang bij andere partijen. We kunnen u en uw werknemers inzicht geven in financiele posities. Waar staat u als bedrijf/persoon en waar wilt u naar toe? En wat is nodig om daar te komen? Wij geven advies in start-ups of het kiezen van een juiste structuur bij bijvoorbeeld de uitrol van een nieuwe activiteit in uw onderneming.

Professionals in bedrijfsfinanciering

Wij helpen u deskundig door alle stappen dankzij haar grote ervaring in deze materie. Wilt u meer informatie of een gesprek met ons over uw bedrijfsfinanciering traject, neem dan contact op met ons.

Bernold Hullegie

Drs Bernold Hullegie RA | Bernold Advies

+31 6 47 93 05 91

Brigitte van Ast FFP

Brigitte van Ast FFP | Beau Rit Beheer B.V.

+31 6 11 92 76 96